Cookies management by TermsFeed Cookie Consent

Over ons

Autodemontage A-team is een bedrijf dat al 40 jaar ervaring heeft met de autodemontage branche. Een bedrijf dat van vader op zoon is gegaan en een echt familie bedrijf is. Er zijn 7 personen werkzaam bij ons in het bedrijf allemaal hebben ze hun eigen specialiteit.

Sinds kort zijn we ons meer gaan richten op de verkoop van onderdelen van jonge auto's. Zodat we de markt kunnen voorzien van deze onderdelen. Ook zijn wij gecertificeerd voor kzd*** dit is de hoogste classificatie die een demontage bedrijf kan behalen. Wij Erkend duurzaam gecertificeerd. Voor onderdelen of voor een auto op te laten halen kunt u ons bellen of een e-mail sturen langskomen mag altijd.

DE KOFFIE STAAT KLAAR!

BEDRIJFsPROCESbedrijfsproces

Een schadeauto wordt ingekocht en de gegevens worden vastgelegd in de computer bouwjaar, chassisnummer, kilometerprijs en inkoopwaarde.

Op deze manier weten we precies wat we in huis hebben. En daardoor kunnen we u de kwaliteit garanderen.
De schadeauto wordt onderdeel voor onderdeel gedemonteerd.

RECYCLING                                          

Door dit efficiënte proces kan er ongeveer 98,7% van een auto gerecycled worden. 

Hiermee wordt voor onze kinderen een schoner milieu nagelaten en zijn nu de reparatiekosten minder hoog. 
De niet-bruikbare onderdelen en materialen belanden in sorteerbakken en gaan naar recyclingbedrijven.

 

DEMONTAGEProces

 

   

Allereerst wordt de auto van de motor en van alle milieuonvriendelijke materialen, zoals olie, koelvloeistof en remolie ontdaan. Deze materialen worden gescheiden verzameld in containers, waarna ze naar fabrieken gaan voor hergebruik.

Vervolgens gaat een monteur aan de slag om de auto efficiënt, onderdeel voor onderdeel te demonteren. Ieder onderdeel krijgt een identificatiesticker en een aparte kwaliteitscontrole.

De gegevens worden ingevoerd in de computer.

Op deze manier is van elk onderdeel de kwaliteit en oorsprong vastgelegd.

 

 

MAGAZIJN

 

 

De onderdelen liggen hier op merk en kwaliteit opgeslagen. Via u kenteken en of chassisnummer kunnen de medewerkers zeer eenvoudig nagaan of het gezochte onderdeel op u auto past.

Ook hier wordt aan het milieu gedacht zo hangt er overal led verlichting en word het licht automatisch geschakeld middels bewegingsmelders.

Een auto-onderdeel wordt verkocht en dus hergebruikt.
Als u een onderdeel zoekt, staan professionele verkopers u te woord. Zij weten precies welk onderdeel voor u auto geschikt is.

VERKOOP

De aanvragen voor onderdelen kunnen gedaan worden via de telefoon, e-mail en nog efficiënter:

via deze site. Wij kijken wat we in huis hebben en nemen vervolgens contact met u op.

U kunt zelf uw onderdeel komen halen, maar vaak kan het ook verzonden worden.

Hierdoor wordt niet alleen een groot deel van de regionale en Nederlandse markt bediend, maar ook klanten over de grens. 

Van IJsland tot Zuid-Amerika en van Brazilië tot aan Japan. Autobedrijven, maar ook particulieren. Nederlandse en buitenlandse klanten komen steeds bij ons terug, omdat een grote voorraad gekoppeld wordt aan uitstekende kwaliteit.

Onze certificaten, waaronder het STIBA Garant Certificaat en KZD***, garanderen de kwaliteit van onze producten, de service en bedrijfsvoering. Daarnaast tonen ze de aandacht die we aan het milieu, onze medewerkers en natuurlijk aan onze klanten schenken.

 

 

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
Stiba
ARN
KZD
RDW
Erkend Duurzaam
Realisatie: iBuro